Marylin Mans0n v.2.0 ili ne... Predstavljamo vam singl „Make Me Famous“

Neizbežno proslavlje američkog društva! 

Samuel Wellings, profesionalno poznat kao Kim Dracula nam danas poručuje svež singl pod nazivom „Make Me Famous“ sa propratnim video spotom. U pitanju je australijski muzičar koji kombinuje podžanrove metal muzike sa trap muzikom. Međutim, neminovno je reći da sa svakim singlom ovog autora dobijamo drugačiju notu.

Svoju muzičku karijeru, Samuel je započeo izbacujući obrade poznatih muzičara putem tik tok platforme, nakon čega se upustio i u promovisanju svojih originalnih singlova. Jedna od bitnih obrada ovog autora je pesma Lady Gage „Paparazzi“. Obrada je toliko nadjačala originalan singl, da je u roku od pet meseci dobila oko šest miliona gledalaca preko youtube platforme.

Generalno gledano, Kim Dracula je poznat i po originalnom radu ali i po metalnim obradama pesama koje se obično ne vezuju za ovaj žanr. Ovaj projekat je započet za vreme kovid (covid-19) pandemije, i te iste godine je izbačen i prvi EP album pod imenom „Covid-19“.

Singl „Make me famous“ sa vizuelno propratnjom za koju je zaslužan reditelj James Chappell govori o mnogim aktuelnostima američkog društva. Glavni akcenat tematike, što je i naglašeno na samom početku spota je o školskim pucnjavama koja se dešavaju skoro svake godine u SAD-u. U spotu se takođe može primetiti izrazito jak uticaj Marlyina Mansona, a moglo bi se i reći da i jeste. Ili da budemo blaži... Njegov bolji prototip!

Singl i video spot ovog benda možete ispratiti i na našim TV i radio kanalima.  

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika