Tankard objavio novi singl „Lockdown Forever“

Bend poručuje – „Pijte pivo i (ne)ostanite kod kuće“

Čak i nakon 40 godina koje su uzavrele, koje su razarale jetru i koje su natezale creva svih nas slušajući u ime teškog metala, nema zaustavljanja. Baš na vreme četrdesetogodišnjice TANKARD je 30. septembra pustio „Pavlov’s Davgs” sa povodca, njihov ukupno 18. album i debi za novu izdavačku kuću Reaper Entertainment.

Danas naši omiljeni Frankfurteri predstavljaju treći singl „Lockdown Forever“. Pesma koja se bavi pandemijom korone i povezanom izolacijom na način tipičan za TANKARD, a atipičan za opšti metal. „Lockdown Forever“ je sada dostupan i spreman da vas napije! Zvanični video klip je snimljen i montiran u julu 2022. godine pod režijom Renatusa Topkea (Topkefilm.de).

Vokalista benda povodom novog singla poručuje: ,,mislim da je rezultat „Lockdovn Forever“ više nego vredan videti (i naravno čuti)! Zamislite, postoji tako očigledan virus koji vas tera da zauvek ostanete kod kuće! Zatvoreni do kraja života, možete samo da naručite picu, da radite jogu i slušate svoju metalnu kolekciju od A-Z! Ovo poslednje ne bi predstavljalo nikakav problem za mene, naravno, dobro sam opskrbljen……………………………..u ovom smislu: Ne samo „Zauvek zaključavanje“ već i „METAL ZAUVEK“!“

Singl i video spot ovog benda možete ispratiti i na našim TV i radio kanalima. 

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika