Crna lista vratila pank Beogradu 

„Oduševite se! Vaše ime je na crnoj listi“

 

Konspirativnim pozivom na koncert - „Oduševite se! Vaše ime je na crnoj listi“ beogradski sastav Crna lista je počeo da ispisuje nove stranice istorije beogradskog panka.

Bistro „Mali pijac“ nije bio dovoljan da primi sve zainteresovane koji su želeli da svojim prisustvom postanu deo ovog vanserijskog događaja. Okolnosti koje su nas otuđile poslednjih godina, pojačale su želju za susretom i druženjem. Članovi benda Crna lista su upravo imali tu nameru da nas okupe, da se vidimo i slušamo dobru muziku.

Nakon ovog koncerta je jasno da – nema nazad. Zaboravljeni delovi istorije pankerskog Beograda, dobili su zadovoljnije sa vrlo jasnim i bistom pogledom u budućnost.

„Posredstvom ove neobično-obične ploče ponovo otkrivamo niz njihovih veoma originalnih pesama, sa kojih se preliva radovanje životu u svim oblicima, kao i stav prema njemu. Crna lista je tako sačuvala večno zaveštanje rokenrola, koji nam je ovakvim iskazima toliko puta pomogao da izdržimo sve udarce i budemo to što jesmo.“ (Dragan Amrozić, nova.rs)

Koncertna promocija prvog albuma okupio je bivše, sadašnje i buduće zaljubljenike u pank-rok; poštovaoce benda, kolege, prijatelje, saradnike, novinare, predstavnike medija, muzičke urednike…

Eksplozivnom i brzom svirkom u svega dvadesetak minuta, bend Crna lista je demonstrirao svoju snagu koja će verujemo kulminirati tokom tekuće koncertne sezone.

„Ohrabreni smo što se veliki broj ljudi dobrovoljno stavlja na crnu listu,“ kratko je na kraju svirke prokomentarisao frontmen benda Slobodan Nešović Loka. (izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika