Imamo čime da se pohvalimo, bravo momci!

Muška 3×3 reprezentacija Srbije postala šampion sveta  a MUZZIK ekipa je najbolja u Srbiji!

Muška 3×3 reprezentacija Srbije je peti put postala šampion sveta!!!  Naš tim je u finalu svetskog prvenstva u Antverpenu pobedio Litvaniju 21:16!

Naš Dejan Majstorović je izabran za MVP igrača celog turnira, kao i u idealnu “trojku” turnira, uz Vaitkusa (Litvanija) i Vervorta (Belgija).

U velikom finalu, Strahinja Stojačić je upisao devet poena, Mihailo Vasić pet, Dejan Majstorović četiri, dok je Marko Branković upisao tri poena.

Reprezentaciju je u Antverpenu bodrio i “tim” ambasade Rpublike Srbije u Belgiji na čelu sa ambasadorom godopodinom Aleksandrom Tasićem. Pored toga treba naglasiti da je finalni meč u ženskoj konkurenciji (gde je ženska reprezentacija Francuske osvojila zlatnu medalju u meču protiv Кanade) sudila naša najbolja 3h3 sudija -Jasmina Juras, koje je na proteklim Olimpijskim igrama sudila finalni meč u muškoj konkurenciji (Rusija-Letonija).

 

 

Što se takmičenja 3x3 tiče, u Srbiji je ovog vikenda takođe bilo veoma, veoma uzbudljivo pa i mi imamo čime da se pohvalimo.

Prošlog vikenda, ekipa MUZZIK je osvojila drugo mesto na turniru u Kladovu i jedva su čekali novo, ovonedeljno takmičenje da isprave rezultat a on je: MUZZIK je, na izuzetno jakom turniru u Leskovcu, osvojio PRVO MESTO!

Čestitamo svim učesnicima, našim reprezentativcima pre svega a mi ćemo nastaviti da se borimo i naravno, pobeđujemo!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika