3x3 ove nedelje u Čačku i Pančevu

MUZZIK MTS ima spremne ekipe a mi ćemo zdušno navijati!

 

Osmo izdanje profesionalnog basket turnira "3x3 Čačak" ove godine održaće se u subotu 26. avgusta na glavnom gradskom trgu, gde će biti montriana sva profesionalna oprema za 3x3 basket.

Čačak je već zadnjih pet godina turnir A kategorije (najviši rang basket turnira u Srbiji) što je zaslužio svojom tradicijom i zalaganjem lokalnog organizatora, Košarkaškog kluba Borac.

Pored kluba u organizaciji sudeluju i Turistička organizacija grada Čačaka, studentski centar i SC Maldost te nema sumnje da nas očekuje još jedan basket spektakal u gradu na Moravi.

Inače turnir predstvalja jednu od stanica 3x3 karavana koje se nalaze u sklopu RODA 3x3 prvenstva Srbiji i kao takav je pod direktnim patronatom Košarkaškog saveza Srbije i FIBA 3x3.

Na turniru se očekuju naše najbolje ekipe u seniorskoj i juniorskoj kategoriji.

Turnir će u celosti biti prenošen na platformi RTS planeta kao i na youtube kanalau KSS-a.

Direktan prenos na RTS2 očekuje se oko 20h kada kreću polufinalni mečevi.

Pobednik turnira u seniorskoj konkurenciji pored novčnane nagrade osvaja i slot za finale Srbije.

 

 

Posle 6 godina pauze Pančevo če ponovo imati kvalifikacioni u sklopu 3x3 Roda državnog prvenstva Srbije za region Vojvodine. Turnir će biti održan se 27. jula u Pančevu na Trgu Kralja Petra I (plato ispred gradske uprave). Ovaj turnir obezbediće pobedniku učešće na finalnom turniru Srbije u Beogradu i time se uključiti u borbu za laskavu titulu 3x3 šampiona Srbije. Podsećamo da ovogodišnji šampion naše zemlje odlazi na jedan od Mastersa World Toura gde je nagradni fond preko 50.000 dolara.Kategorije: SenioriNagradni fond:1. mesto 100.000 dinara2. mesto 35.000 dinara + robne nagrade3. mesto 15.000 dinara + robne nagrade.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika