Rolling Stones su najavili izlazak live albuma!

Izdanje se očekuje 10. februara 2023. godine

LP pod nazivom „GRRR Live! - Live At Newark“ sadržaće pesme snimljene na njihovom koncertu povodom obelježavanja 50. godišnjice grupe.

Tim povodom su objavili  „Happy (Live)” je dostupna na muzičkim platfortmama

kao i teaser video kao najavu albuma:

 

 

Radi se o snimku koncerta iz decembra 2012. godine, održanog u Prudential Center u Newarku, u New Jerseyu, koji je bio poslednji od četiri njujorška nastupa u sklopu turneje „50 And Counting Tour”.

Ovaj snimak koncerta koji je zapamćen kao jedan od najčuvenijih nastupa benda, premontiran je i remiksovan u svrhu izdanja i važan je i po tome što su na nastupu gostovali razni umetnici uključujući Lady Gaga na „Gimme Shelter”, Brucea Springsteena na „Tumbling Dice” ,The Black Keys u pesmi „Who Do You Love?”, Garyja Clarka Jr. i Johna Mayera u pesmi „Going Down” i Micka Taylora u pesmi „Midnight Rambler”.

 

The Rolling Stones live in Madrid CREDIT: Dave Hogan, Source: NME

 

Taj koncert je bilo je moguće gledati kao sadržaj na zahtev, ali do sada nije bio dostupan obožavaocima; sada će biti dostupan u različitim formatima koji bi trebali biti objavljeni 10. februara 2023.

Uz tri paketa LP-a: crni, bijeli i crveni, bit će i dvostruka CD verzija, kao i opcije za dvostruko CD izdanje s BluRay ili DVD-om.

Izdanje koje će sadržati neke od najvećih hitova u 60 godina karijere Rolling Stonesa moguće je unapred naručiti ovdje

Slušamo i gledamo remasterovani video za pesmu Jumpin’ Jack Flash iz 1968 prebačen u 4K rezoluciju.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika