Live singlom „Samo za taj osjećaj“ Mile Kekin najavljuje album

"Soundtrack za život – Live At Vintage" će biti dostupan od 30. siječnja

 

Mile Kekin objavio je live singl "Samo za taj osjećaj" na svoj 53. rođendan. Ovaj moderni rock klasik snimljen je na koncertu u Vintage Industrial Baru krajem 2023. godine. Ovaj live singl najava je za nadolazeći koncertni album i turneju nazvanu "Soundtrack za život – Live At Vintage", koji će biti dostupan od 30. siječnja na svim streaming platformama i kao video na YouTubeu.

Mile Kekin, poznat kao kantautor i izvrstan pripovjedač, predstavio je svoj trenutni album "Nježno đonom" s novim bendom na koncertu u Vintageu. Taj koncert je dobio visoke pohvale od publike i kritičara, koji su ga svrstali među 10 najboljih domaćih izdanja 2023. godine. Sam Mile ističe taj nastup kao jedan od najboljih u svojoj 36-godišnjoj karijeri.

Spot za pesmu "Samo za taj osjećaj" - Live at Vintage, prikazuje atmosferu tog koncerta gdje je Mile sa svojim bendom pružio nevjerojatnu izvedbu u prepunom Vintage Industrial Baru. Pesma "Samo za taj osjećaj" potječe iz kultnog albuma Hladnog piva "Šamar", nastala prije više od dvadeset godina. Mile se u spotu prisjeća poetike stvaranja te pesme:

"Bilo je to prije više od dvadeset godina kad sam se jednog jutra probudio star k’o Biblija. Danas se naravno pitam, koji mi je bio vrag?

Kako to obično biva kod mene, odmah sam krenuo pisati pesmu o tom osećaju, kad sam još bio mlad, čupav i bezbrižan. Trebao mi je tada neko reći da ne budem patetičan.Srećom nije jer inače nikad ne bih napisao ‘Samo za taj osjećaj’. Kako je to pesma o – da oprostite godinama, a kako danas baš punim još jednu, odlučio sam da mi bude prvi singl koji najavljuje koncertni album ‘Live at Vintage’."

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika