Objavljen Kekinov video za Guvernal

Doringov spot je, kao i obično, odličan

 

Mile Kekin je prije tri sedmice predstavio svoj novi album "Nježan sa đonom" i očekivano je dobio odlične kritike. Jedna od nježnijih pjesama sa albuma je "Governal", a Mile kaže da mu je to jedna od najdražih pjesama koje je ikada napisao.

Ohrabren činjenicom da imamo sve više stranih biciklista koji nam donose naše hamburgere i pizze na vrata, Mile je zaključio da bi bilo logično da glavni akter njegovog spota bude jedan od njih. Tako je izbor pao na Rakesh Vetagire iz Indije.

“Raki je vrlo fin i komunikativan mlad gospodin, ima 36 godina i već dva mjeseca živi i radi u Zagrebu. Prije toga živio je u Singapuru, Ukrajini i Poljskoj. U Indiji ga čekaju roditelji, djevojka i braća, a u slobodno vrijeme bavi se slikanjem. Osim toga, kaže da voli ples i obilaske istorijskih lokaliteta.“ – rekao je Mile Kekin

U režiji Doringa, "Governal" je dobio i svoje video izdanje, a vidjet ćete kako se Raki snašao u ulozi glavnog glumca u spotu.

 

Kekin i Rakesh Vetagire, Foto: Promo

 

“Bilo bi mi drago kada bi ovaj video naše nove sugrađane učinio vidljivijim, kako bismo ih manje doživljavali kao isključivo dostavljače koji nas hrane kad nam se ne da kuhati.

Raki ne govori hrvatski, ali mu se sviđa pjesma Guvernal jer je „ponosna i optimistična“, a kaže da mu je to upravo ono što mu treba.“ – rekla je za kraj Mila Kekin.

Album "Nježno djonom" dostupan je na www.menart.rs i na svim digitalnim servisima.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika