U makedonskom restoranu je na meniju glasanje!

Video Mikija Solusa je među finalistima MVA 22.23. kategorije za najbolji pop video a ovo je njegov poziv da glasate

 

Kada na Wikipediji potražite ovog nevjerojatno duhovitog i simpatičnog zagrebačkog kantautora, naići ćete na sledeće: "Miki Solus je hrvatski glazbenik. Svira rap, šansone i jazz. Nastupa na klaviru. Do danas je snimio četiri dugosvirajuća albuma, tri EP-a i jedan album uživo. Također se bavi skladanjem glazbe za kazališne predstave." 

Objavivši album NAJBOLJI SU PJEVAČI BEZ SLUHA i s njega singl pod nazivom "U makedonskom restoranu", privukao je svačiju pažnju, a ono što je nama važno je da kameru i montažu potpisuje Dinko Čvorić - Doringo a scenario i režija zasluga su Mikija Solusa. Materijal je snimljen za kuću Menart/Sipa music/Fayo music.

 

 

Ova stvar je, naravno, potpuno neodoljiva, mešavina je svega i svačega i na prvo slušanje ulazi u glavu, odakle dugo ne izlazi. Tako se i dogodilo da je na konkursu za Muzzik Video Awards 22.23., "U makedonskom restoranu" nominirana za najbolji pop video.

Nominovani Miki Solus je redakciji Muzzik-a poslao i svoj posebni poziv za glasanje, te vi, šta ćete, htjeli - ne htjeli, morate da glasate!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika