Barbara Munjas nestrpljivo čeka vaše glasove!

Barbara se s spotom za I Will Be Standing našla među finalistima konkursa Muzzik Video Awards, MVA 22.23 i to u kategoriji za Najbolji fusion video

 

Kantautorica Barbara Munjas na sceni se prvi put pojavila još 2013. godine kada je kao srednjoškolka postala prateći vokal benda Gustafi. Nakon toga karijeru nastavlja u alternativnom rock bendu Barbari u kojem je, uz lead vokal, bila i autor pjesama.

Sada, nakon toliko uspješnih godina, Barbara Munjas je poslije odlično primljenog prošlogodišnjeg albuma „Right Place & Right Time“, novu godinu započela je učestvovanjem na Dori 2023. na kojoj je ostvarila odličan plasman sa pjesmom ,,Putem snova“ a zapaženi su i njeni drugi hitovi, kao što su Oda mladosti i naravno,  I Will Be Standing.

 

 

Što se tiče ovog, I Will Be Standing, Barbara se s videom za njega našla među finalistima konkursa Muzzik Video Awards, MVA 22.23 i to u kategoriji za Najbolji fusion video.

Ova mlada kantautorica nam je, povodom toga, poslala svoj simpatični i veseli poziv za glasanje te ćete se vi, ne časeći ni časa, uputiti pravo na stranicu MVA 22.23. i glasati za Barbaru.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika