MRFY zovu da se glasa!

Video koji se našao među nominovanima na konkursu Muzzik Video Awards 22.23. u kategoriji za Najbolji indie spot je pravo malo remek delo suglasja boja i zvukova

 

Kada su kraljevi slovenačke indie rock scene, MRFY, objavili singl "Angeli" i još jedan dugometražni album, bio je to pravi razulog za slavlje.

Ovaj band je u septembru 2018. objavio prvenac koji je naišao na odličan prijem kod publike, a od tada je usledio veliki broj hitova, a među  poslednjima, singl „Prjatučki”. Usledila je duga pauza i bend je ubrzao završetak proizvodnje novih komada, koji su usledili nakon toga.

 

 

Video koji se našao među nominovanima na konkursu Muzzik Video Awards 22.23. u kategoriji za Najbolji indie spot je pravo malo remek delo suglasja boja i zvukova, a na njemu je radila povelika ekipa u sastavu: 

Glumci: Špela Ličina, Katka Marinšek, Zora Kortnik, Ondina Kerec i MRFY band, režija: Bonino Englaro, snimatelj Peter Perunovič, produkcija BRIGHT Executive,  Art department: Urša Strajnar, Eva Slana & Nal Klemen, kostimi: Suzana Juršič, Sari Valenci & Lara Perša, Make up & hair: Laura Butkovič, Ivana Kristina Mohar & Kaja Škerjanec, Montaža: Maja Andlovic / Videokeks i mnogi, mnogi drugi.

MRFY, koji su i prošle godine bili finalisti konkursa MVA 2K21 sa spotom Zaljubila i to u dve kategorije, za najbolji rock video i za najbolju kameru u video spotu, sada su poslali poziv svojim fanovima za glasanje i to takav da vi morate baš to da učinite, dakle - glasajte za njih ovdje.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika