Koji Problem muči Turbo Trans Turiste?

Pesma s trećeg albuma koji će se zvati "Strašno" ili "Ništa Nije Strašno"!

Turbo Trans Turisti pred kraj godine donose nam Problem, novi singl i spot kojim najavljuju treći i poslednji EP po nazivu: "Strašno".
"Rekli bismo da je ovo poslednji spot u nizu, i time smo uspeli da obeležimo, u obliku video spotova, manje-više sav materijal koji će umesto podeljenih EP izdanja, jednog dana ugledati svoj fizički oblik, u celini, kao album koji će se zvati: "Ništa Nije Strašno", na vinilu a možda i na CD-u" - kaže stariji brat Boško.
Ovaj eksperimentalni pank duo koga čine braća Mijušković, takodje pominje Anderklas, njihovu nezavisnu izdavačku kuću, koja je tokom ove godine, digitalnim putem, objavila već pet izdanja (zajednički album ah ahilej & ttturisti je i dalje u procesu sukcesivnih objava), za koje definitivno možemo reći da su muzički komplemetarni sa Turbo Trans Turistima.

 

Turbo Trans Turisti, Foto: Cover Art


"Verujemo u zajednički rad, razmenu ideja, a pre svega u dobru energiju" - dodaje Boško.
O temi, ideji i objašnjenju onoga što rade, mlađi brat, Džimi Mijušković kaže:
"Nećemo o tome, jer kad si eksperimentalni pank bend, kada se ne krećeš u skladu standardnih forma, nema šta da objašnjavaš".
Spot je radjen u saradnji sa Reflektor Teatrom i ekipom pozorišne predstave "Betmen Robin Beograd" u režiji sjajne Jelene Bogavac.
"Jako iskustvo je bilo to snimanje, ma ja kada sam prvi put pogledao predstavu, znao sam, prosto sam znao, da je naša pesma soundtrack za Betmena i Robina, iz Beograda." - objasnio je Boško M.
"Mi nismo deo niti jedne klike, ali smo oni koji spajaju ljude, i tako ćemo dalje, a to želimo i svima koji čitaju ovo saopštenje, da se ujedinjuju oko dobrih ideja sa dobrim ljudima" -  Džimi kroz osmeh, poentira u svom, već poznatom stilu, dok navodi ovu lepu misao.
Dizajn omota je osmislila i uradila Mariza Pavlović. 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika