Novi, izuzetni spot i pesma Marije Šerifović

U toku je rušenje regionalnih rekorda!

 

Iako je novi muzički projekat bio najavljivan za jesen 2023. godine, neočekivano, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović objavila je novu pesmu "Dobar vam dan" i fenomenalan spot za nju koji je za samo 24 sata videlo više od milion ljudi, dok je za 12 sati od premijere pesma apsolutni lider svih lista na ex YU prostorima i u pojedinim evropskim zemljama.

Bez obzira na to što je u poslednje vreme imala niz uspešnih koncerata, Marija Šerifović je, pored brojnih poslovnih obaveza, dugo i temeljno radila na svom novom albumu. Pet godina publika čeka na novi album, a sada, na iznenađenje mnogih, Marija je objavila novu pesmu "Dobar vam dan", koju potpisuju Darko Dimitrov i Leontina Vukomanović.

 

Marija Šerifović, Foto: YT Printscreen

 

Izuzetni spot nastao je u režiji Miloša Šarovića s direktorom fotografije: Lukom Milićevićem i producentom Dušanom Mladenovićem, Qlaack.

Marija smatra da o ovom projektu treba da govori publika i da se pesmom “Dobar vam dan” obraća svim onim ljudima, kako kaže, koji žive u svetu koji podseća na džunglu. U haosu nepravde, laži, u svetu gdje ne postoje milost i razumevanje za nezaštićene i drugačije.

"Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života, u gustoj mreži obmana, masovne hipnoze i laži gde god da pogledate. Dobar vam dan u tami, gde samo ljubav osvetljava život i pokazuje put. Dobar vam dan u novoj prilici da sami zaslužite sve ono što se osvaja samo ličnom hrabrošću i svojim talentom. Dobra vam Nova godina i ona sledeća…Ako je bude", zaključila je Šerifović.

iza pesme i spota stoje  Marija Šerifović i Panda Records.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika