Marija Šerifović - novi album, osam numera, osam spotova!

Jedna od pjesama je duet s iznimno popularnim hrvatskim autorom i pjevačem Matijom Cvekom

Novi album Marije Šerifović sa osam novih pesama obara sve rekorde gledanosti u regionu.

Na prvom mestu po slušanosti su numere "Drugačija", za koji mnogi tvrde da je Marijina autobiogtafska pesma,

baš kao i balada "Pola Sunca" koju je otpevala sa mladom hrvatskom zvezdom Matijom Cvekom, od kojih je svaka imala više od milion pregleda!

Upravo je ova pesma već tokom prekjučerašnjeg dana izbila na prvom mesto u trendingu u Hrvatskoj!

"Priznaj da se nisi nadao. Ja sam znala i verovala. Možda me najviše od svega raduje činjenica da nade za najlepšu pop muziku ima", napisala je danas Marija Matiji na društvenim mrežama, čestitavši mu uspeh!

Matija je, na svom Instagram nalogu, napisao: "

“Nekom dušo duša uzalud. Saradnja s jednim od najboljih vokala u regionu, a Marija Šerifović to sigurno jeste, apsolutni je vrhunac moje male dosadašnje karijere. Hvala Mare na povjerenju i pruženoj prilici, želim ti najslušaniji album i krdo hitova”.

Matija Cvek je poznati hrvatski muzičar koji je popularnost stekao učešćem u emisiji "A strana" na HRT. Nastupio je na Pesmi Evrovizije 2017. kao prateći vokal Žaku Hudeku.

Trenutno jedan od najtalentovanijih autora u Hrvatskoj nedavo je predstavio album "Vile se ovde igraju", naslednika Porinom nagrađivanog prvenca "Izbirljivo i slučajno". Matija Cvek i njegovi Funkensteinsi donose konceptualno mnogo zreliji album od deset novih pesama nastalih dobrim delom u jednom pokušaju i kao plod džemovanja benda i autora.

 

 

Marija je svoj album izdala posle punih 10 godina i shvatljivo je bilo nestrpljenje njene publike da čuju šta je novo napravila ali su se na mrežama oglasile i mnogobrojne kolege koji su joj čestitali na izvanrednom albumu.

Takođe je neuobičajen potez da prilikom izlaska albuma svih osam numera istovremeno dobuju svoj video izraz tako da sada imamo priliku da ispratimo i slikom i zvukom ono što je Marija ovim albumom htela da nam kaže.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika