Pjesma prigodnog naslova za ovaj početak ne-ljeta, takozvane jeseni

Ići će i vama na repeat, prava sjetna, post-ljetnja

 

Kreativni glazbeni kolektiv koji oduvijek volimo i pratimo, COMPANY, objavio je novi singl ‘Sjetna Ljetna’. Pjesmom koja poziva na odlazak na more prkose kraju ljeta i s neodređenom sjetom prisjećaju se mjesta na kojima su ovog ljeta bili i još važnije, mjesta na kojima nisu bili.

“Pjesma je nastala na osnovu gitarskog rifa kojeg je osmislio Stribor, a kasnije stasala s namjerom da napravimo ljetnu stvar. I pjesma je, zajedno s ljetom, postala sjetna. Zato ‘Sjetna Ljetna’. Zvuk koji odlikuje pjesmu prepoznatljiv je u pop glazbi današnjice, ali želja je bila potražiti odmak od komercijalne glazbe u načinu na koji je glazba strukturirana. To je postignuto naizgled nasumičnim kombiniranjem sintetičkih i fizičkih zvukova te rasporedom tekstualnih cjelina kroz glazbu”, kažu Rok Juričić i Stribor Gligorić, nositelji projekta, koji novim singlom nastavljaju zanimljivu glazbenu priču oko kolektiva COMPANY.

Roku i Striboru u novoj pjesmi pridružili su se Antonio Hlupić koji je odsvirao bubanj i perkusije te Rene Rehak na trubi. “Video spot je nastao u suradnji s publikom na društvenim mrežama i kolažiranjem glupavih videa snimljenih tijekom i uoči ljeta”, kažu dečki. Objavljen je u vertikalnom format i najbolje ga je gledati preko mobitela.

Pjesmu “Sjetna Ljetna” u izdanju Intek Musica možete slušati na svim glazbenim streaming servisima. (Info: promo)

Pjesma nam ide na repeat, baš je taman!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika