Rulja Inc. na granicama izdržljivosti u spotu za pesmu „Duhovi“

 Lazarevački bend Rulja Inc. objavio je novi video spot  sa albuma „Ništa skriveno“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

Posle spota za pesmu „ Znam“ i objavljivanja fizičkog izdanja albuma „Ništa skriveno“, Rulja Inc. odlučila je da publiku obraduje novim video ostvarenjem. Dobar deo 2022. godine proveli su na binama širom Srbije, te su zahvaljujući reakcijama publike, odlučili da to bude pesma „Duhovi“.

„Za nju slobodno možemo reći da je jedan od favorita publike koja je dolazila na svirke, pesma zbog koje nas voli i rock’n’roll i heavy metal i punk publika, što nam je posebno drago. Ali pre svega, to je pesma koja je jako bitna u stvaralaštvu benda, jer smo u njoj uspeli da uklopimo brzinu i intenzitet sa jako ličnim i osetljivim temama kojima se frontmen Ivan Simić bavi u tekstovima“ kažu članovi benda i dodaju: „U ovom spotu uspeli smo da ovoj pesmi damo i taj neki vizuelni identitet, što je bilo jako zahtevno uraditi, ali smo izuzetno zadovoljni postignutim rezultatom.“

 

Rulja inc., Foto: promo

 

Spot je sniman na tri lokacije: Vile „Čudesni bor“ i „Nirvana“ na Divčibarama, Dom mesne zajednice u Šopiću pokraj Lazarevca i Bogovađi.

Iza kamere je bila ekipa iz Studija C47, kao i u prethodnim spotovima: „Tu se pogotovo istakao naš „peti“ član benda Milan Savić Dexter, koji je bio neumoran u nameri da se ideja pesme pretoči u spot, i naravno po nekom našem mišljenju uradio je neverovatan posao“.

 Bend Rulja Inc. obećava puno svirki za 2023. godinu, ali i neke nove pesme na kojima uveliko radi.  (Izvor: Promo)

Njihov debi album „Ništa skriveno“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama. 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika