Dean Dvornik - Ja, moj pas i stari Jaguar

Nova pesma započeta u Čikagu a završena u Splitu

 

Dean Dvornik, stariji brat pokojnog kralja fanka, Dina Dvornika, pre nekoliko godina se zaputio u  Ameriku i posvetio vožnji kamiona.

U Čikagu je radio posao koji voli, pun uzbuđenja, putovanja i opasnosti i tako našao inspiraciju  da napiše pjesmu “Ja, moj pas i stari Jaguar” koju je objavila kuća  Croatia Records, saopšteno je iz ove kuće.

“Pjesma govori o trojici saputnika od kojih gazda zna sve, a ustvari ništa ne zna. Imaju veliku volju da idu u bijeli svijet, a tamo ih zeznu puno bolji od njih”, rekao je Dean Dvornik.

Dean je muziku za pesmu napravio još pre godinu, ali je čekao trenutak inspiracije kako bi napisao odgovarajući tekst, poručuju izdavači.

 

Dean Dvornik, Foto: YT printscreen

 

“Vozeći kamion prostranstvima SAD-a, u trenutku mu je sinula ideja o saputnicima koje bi najviše volio imati na putovanjima i svom doživljaju okruženja u kojem radi. Ispalo je zanimljivo što je muzika godinu čekala na tekst koji je na kraju nastao u jednom danu”, piše u saopštenju.

“Pjesmu sam započeo u Čikagu, završio u Splitu. Počeo sam s dvije bas gitare, s jednom u Čikagu, a završio s ovom u Splitu. Meni samo treba ideja, ne volim se ponavljati i volim da pjesma bude nešto o čemu se još nije pisalo. Tako mi je pala na pamet ova tema – ‘Ja, moj pas i stari Jaguar'”, objasnio je Dean, koji se uskoro vraća u SAD. (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika