Dean Dvornik – Put

Brat Dina Dvornika ima novu pjesmu i polu-animirani spot

 

Splitski kantautor Dean Dvornik, iz čuvene porodice Dvornik, objavio je novi singl i spot “Put”. I ovaj singl poput njegovih prethodnih, “Ličina”, “Ja, moj pas i stari Jaguar” u prepoznatljivom je funky stilu, a osim što je autor svojih pjesama, Deanu posebno zadovoljstvo predstavljaju režiraja i montaža njegovih spotova. No, ovaj mu je zadao poprilično posla.

„Spot je poluanimacija i najveći izazov mi je bilo uskladiti saksofonistu i ostale glazbenike s pjesmom. Morao sam raditi fram po fram pa tako na primjer za tri sekunde spota trebalo mi je tri do četiri sata pa sad zbrojite koliko je to sati rada. Radio sam po noći jer sam jedino tako mogao raditi u miru i biti koncentriran, a trajalo je gotovo mjesec dana“, objasnio je Dean Dvornik.

Dean Dvornik je ove godine na Splitskom festivalu u retrospektivnoj večeri posvećenoj poznatom splitskom autoru i skladatelju Nenadu Viloviću, otpjevao pjesmu “Ništa kontra Splita“. Ovaj veliki hit,Vilović je napisao za njegovog brata Dina Dvornika 1995. godine, a Dean ju je otpjevao uz repere Krešu Benglaku i Roka Žunića Žuvija. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika