Predstavljamo pobjedničke spotove: Najbolji POP video - Mia i Netko drugi

Ovu zanimljivu kantautoricu i njen video pod naslovom Netko drugi, publika i žiri konkursa Muzzik Video Awards - MVA 22.23 izglasali su za najbolji POP video u veoma jakoj konkurenciji.

 

Mia Dimšić, mlada hrvatska kantautorka, poznatija samo kao Mia, već godinama stvara emotivnu i nježnu glazbu, koja je inspirirana njezinim životnim iskustvima, a neki od najvećih uzora su joj Taylor Swift i Kacey Lee Musgraves.

Do sada je objavila 4 albuma: Život nije siv (2017), Božićno jutro (2017), Sretan put (2019)i  Monologue (2023) te izdala veliki broj izuzetnih singlova.

Godine 2022. je s pjesmom "Guilty Pleasure" predstavljala Hrvatsku na natjecanju za Eurosong u Italiji. S pjesmom "Život nije siv" Mia se zadržala na nacionalnoj top listi više od 100 tjedana i tako osvojila diskografsku nagradu za najboljeg novog izvođača 2016. godine, a zlatnu ploču osvojila je 2017. za istoimeni album Život nije siv.

Prije nekoliko mjeseci objavila je izuzetno uspješan singl s Matijom Dedićem pod imenom Slow Dancing a prije nekoliko dana je s kolegicom Doris Kosović objavila pjesmu i video Uzalud ti sve, koji je već visoko kotiran na top listama.

Ovu zanimljivu kantautoricu i njen video pod naslovom Netko drugi, izdavača Croatia Records, publika i žiri konkursa Muzzik Video Awards - MVA 22.23 izglasali su za najbolji POP video u veoma jakoj konkurenciji.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika