Rotko Stjuart ima poseban poziv!

Pobednici konkursa MVA 2K21 u kategoriji Najbolji video novog izvođača (zajedno s kids from the sky), pozivaju vas da glasate za njih i ove godine u kategoriji Najbolji EDM video

 

Crnogorska medijska senzacija, virtualni crnogorski bend Rotko Stjuart, pojavio se „kao grom iz vedra neba“ pretprošlog novembra na medijskom i muzičkom nebu sa svojim neverovatnim hitom "Igram sad" i potpuno nas oborio s nogu.

Zatim je prošle godine objavljena duhovita i zabavna pesma s pratećim spotom, "Na pirun pipun", koju smo takođe odmah zavoleli i koju smo baš često pevušili.

Treća pesma iz muzičke i video radionice ovog tajanstvenog autora, „On daje ti nešto“, naravno da ima „ono nešto“ kao i prethodne dve, a spot koji je za nju urađen i potpisuju ga, između ostalih: režija, scenario, produkcija: Zonjo, direktor fotografije i kolorkorekcija: Miodrag Marković i montaža: Đuro Mihaljević, bogat je, šaren i zabavan.

 

 

Ne smemo da zaboravimo da kažemo da je Rotko Stjuart, sa spotom za svoju pesmu Igram sad, na konkursu MVA 2K21 pobedio u kategoriji  NAJBOLJI VIDEO NOVOG IZVOĐAČA.

Sada su nam Rotkovci poslali svoj, naravno sasvim poseban poziv za glasanje tako da je potpuno jasno da će vaš glas ići baš njima, a vi svoju obavezu treba da izvršite ovdje :)

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika