Hristina poziva na glasanje na MVA 22.23.

Na konkursu za Muzzik Video Awards, MVA 22.23., među finalistima kategorije Najbolji video novih izvođača našao se i ovaj Hristinin spot, potpuno zasluženo

 

Kroz numere „Decembar“, „Kasnim“, „Sami zajedno“ i „Usamljeni ljudi“ publika je već upoznala moćni vokal mlade kantautorke Hristine i stekla uvid u odlike poetike i autorskog izraza mlade autorke.

"Izuzetno sam zahvalna i PGP RTS-u i Croatia recordsu na poverenju koje mi je ukazano i na podršci koju su mi pružili. Veliko, najveće hvala, upućujem i svim mojim saradnicima, koji su svoje znanje, veštine, muzikalnost, osećajnost, ljubav i entuzijazam ugradili u ovaj projekat, koji se bez njih apsolutno ne bi desio.

„Moje pesme su uglavnom izuzetno lične, kantautorski sam nastrojena i to znači da pesme proizlaze iz mojih autentičnih, ličnih stanja. Trudim se da to donesem, dakle, da onaj ko me sluša sa druge strane zna kako sam se osećala.“ rekla je Hristina prilikom izlaska album s kog je i nominovana pjesma i spot.

 

 

Spot Sami zajedno radila je talentovana ekipa u sastavu: režija: Stefan Krasić, montaža: Marko Mitrović i direktor fotorafije: Miloš Krasulja.

Na konkursu za Muzzik Video Awards, MVA 22.23., među finalistima kategorije Najbolji video novih izvođača našao se i ovaj Hristinin spot, potpuno zasluženo.

Hristina je svojim slušaocima, gleaocima i pratiocima poslala jedan fini poziv za glasanje baš za njenu pjesmu i spot i naravno da ćete vi to učiniti, a glasaćete na linku ovde.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika