Ekipa iz Smederevske Palanke zna za Yadac a znamo i mi

Drugi singl ovog rock banda - posle odličnog prvenca „Bez ljudi“ stiže „Istina“

Yadac je o autorski rock band osnovan 2020. godine u Smederevskoj Palanci, a njeni članovi su Dušan Kaličanin - gitara, Slaviša Krstić - gitara, Bojan Marinković - bas gitara i glas i Saša Perić - bubnjevi.

Palanačka grupa Yadac objavila svoj prvi spot „Bez ljudi” u oktobru prošle godine, a sada nam je stigao i drugi video singl ovog benda pod nazivom “Istina”.

Pesma je snimljena u studiju Looney Lab Multimedia početkom decembra 2022. godine u Smederevskoj Palanci. Snimatelj i producen bio je Matija Tatomirović.

 

Grupa Yadac, Foto: FB Official grupe

 

U spotu za pesmu “Istina” pojavljuju se: Ivan Rakić, Dušan Kaličanin, Saša Perić, Nikola Đokić, Bojan Marinković, Lazar Lazarević, Slaviša Krstić, Saša Mirčić, Šomi Stojadinović, Zlatko Đokić, Vladimir Petrović, Švaba Poštar, Milovan Prelević, Marko Ilić, Radmila Mihajlović, Miloš Savić sa devojkom, Svetlana Batinić i Jovan Nikolić.

Za snimanje spota bio je zadužen Ognjen Stevanović, montažu je radio Darko Trajanović, scenario i režija su delo Bojana Marinkovića a spot je sniman u klubu „Punk Rock Cafe“ u Smederevskoj Palanci. 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika