Mihailo Tatić, mladi kantautor i multi-instrumentalista iz Niša ima svoju Istinu

Svrha Mihailovog albuma "SIGN" je da pomogne uvođenju složenijih harmonskih i ritmičkih koncepata u pop muziku na našim prostorima

Mihailo Tatić, kantautor i multiinstrumentalista iz Niša koji komponuje, izvodi, aranžira, producira i piše tekstove za svoju muziku.
Na svom nadolazećem albumu sam je svirao i snimio sve instrumente, a nedavno je objavio i pjesmu "Istina (Kad padne mrak)". To je drugi singl sa nadolazećeg albuma "SIGN".

Trenutno je prvi gitarista niškog revijalnog orkestra "Impresija", sa kojim aktivno sarađuje već 5 godina, a svira i u bendu "Danilov's Experience of Vienna", koji se nedavno ponovo aktivirao kao muzičar.

Mihailo je dugi niz godina bio frontmen, pevač i gitarista jazz/blues ansambla "The Jam Station", koji je nekoliko godina bio zvanični predstavnik i promoter "Nisville Jazz Festivala" u Srbiji i inostranstvu. Nastupao je na zatvaranju Nashvillea 2015. godine i mnogih drugih festivala kao što su "International Bansko Jazz Fest", "Reload", "In Wires", "Festival uličnih svirača" itd.

Svrha Mihailovog albuma "SIGN" je da pomogne uvođenju složenijih harmonskih i ritmičkih koncepata u pop muziku na našim prostorima, uz pokušaj da se domaći "mejnstrim" zvuk obogati modernijim kompozicionim i produkcijskim konceptima. Pesme sa albuma uglavnom karakterišu melodije koje se pevaju, u okviru složenijih muzičkih aranžmana, koje su upakovane u standardnu ​​i prepoznatljivu formu pop pesama.
U planu je izdavanje singlova, koji će postepeno upotpuniti cijeli album.
Većina pjesama za album je snimljena i producirana, te će biti objavljena kada se završe spotovi. (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika