Migrena - Ana & Davorin Bogović

Duhoviti lek za migrenu

Oni koji pate od migrene često se na nju žale, a duhoviti tekst o tom čestom zdravstvenom problemu napisala je glumica Ana Marija Bokor Vrdoljak.

Dvojac ShyBy, koji čine kompozitor i muzičar Ivan Arnold i glumac Mario Mirković, napisali su muziku na njen tekst, a sve skupa odlično se nadovezalo na muzički izraz Davorina Bogovića koji je ovu pjesmu otpevao u duetu s autorkom teksta, inače glumicom pozorišta Žar ptica, saopšteno je iz Croatia Recordsa.

Ana Mariji je ovo prva muzička sradnja van pozorišta, a pesmu je napisala još prije nekoliko godina.

„Već dugo patim od migrene i jednostavno sam na papir stavila sve što osjećam zbog toga. Kad smo tekst spojili s muzikom i aranžmanom koji je napisao Mario Mirković shvatili smo da imamo odličnu rok pjesmu za koju smo uvjereni kako će mnogi pjevušiti. Povezala sam se s Davorinom Bogovićem, mojim muzičkim idolom, a na moje oduševljenje on je pristao da pjesmu otpjevamo zajedno i da se nađe na njegovom novom albumu. Eto, osim što pjevam sa svojim idolom, ostvario mi se i moj djevojački san da budem rok pjevačica”, navodi Ana.

Za ovu pesmu snimljen je i spot čiju režiju potpisuje Jerko Domagoj Vrdoljak.

Bogović, legenda Prljavog kazališta, kaže kako ga pesma podsjeća na hit „Je t’aime”, jer se radi o prizorima iz bračnog života.

„Svidjela mi se i uklapa se u moj stil, a sad sam u petoj brzini jer spremam novi album”, dodao je Davorin Bogović. (izvor: Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika