Novi Alejuandro Buencija je ultra-zabavan

"D.O.O." je još jedan singl sa Antićevog poslednjeg albuma "Škrinja"

 

Tema novog singla Alejuandra Buendije iskrivljeno je funkcionisanje modernog kapitalizma, korporacija koje ne prežu ni od čega da bi ostvarile svoj cilj. Svojim tragikomičnim alegorijama Saša Antić secira svakodnevicu u društvu, bez ulepšavanja prenosi ono što mnogi misle, a ne usuđuju se da kažu, a pesma je pretočena u zabavnu i duhovitu video priču o izmišljenom preduzeću "Plaćeni ubojice d.o.o.", producenta Šimuna Šituma iz Splita, kažu u saopštenju iz Dallas Records.

Pesma "D.O.O." još jedan je singl sa Antićevog poslednjeg albuma "Škrinja" (2020, Dallas Records), ovenčanog nagradama "Porin" i "Rock&Off" za "najbolji album hip-hop muzike".

 

Alejuandro Buendija, Foto: YT printscreen

 

Pored reditelja Šimuna Šituma, u ekipi koja je radila na spotu bili su Josip Kraljević (kamera), Simo Amanović (montaža), Luče Buj (asistent reditelja), Maja Golem (kostimi) i Alen Marić (dizajn).

„D.O.O.” je, uz “Blago”, favorit sa albuma – kaže sam autor, Buendija.

„Imao sam veliku želju da dobije i spot. Srećom, Šimun Šitum imao je volje i vremena za angažman, došao je na odličnu ideju za scenario, i sam je snimao, režirao, i montirao video. Zahvaljujem njemu i svima koji su glumili i učestvovali u realizaciji spota, i s ponosom vam predstavljam video za pjesmu ‘D.O.O.’. Srdačno pozdravljam i poručujem: Bolje zovi Salu!”, istakao je Buendija. (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika