Makarske Rezerve nam stižu s novim albumom i ovog puta nas vode pravo na Sedmo nebo!

Singl Tvoja ljubav dolazi na Muzzik FM, gdje će se, ovako razigrana i fina, često vrtjeti!

 

Makarske Rezerve nam stižu s novim albumom i ovog puta nas vode pravo na Sedmo nebo!

Sedmo nebo predstavlja sve ono što se od njih očekivalo pa čak i puno više od toga. Najavna pjesma je ‘Tvoja ljubav‘, razigrana numera koja će vas energijom povesti u bezbrižnu emociju dugog toplog ljeta.

Za pjesmu je snimljen i spot u režiji filmskog redatelja Milana Latkovića. I ovaj, kao i prošli spotovi pod njegovom palicom, iz glazbene kreacije pjesme se pretvori u pravo malo filmsko ostvarenje koje će vas zainteresirati kako zanimljivom slikom tako i radnjom.

Rezerve su nas u ovaj drugi po edu LP pripremili sa dosad objavljenim singlovima poput ‘Sve u sol‘, ‘Podstanar‘, ‘Chayenne‘. Dalo se naslutiti da će tu biti i njihovih dobro poznatih razigranih i dječačko zaljubljenih punk rock numera poput singla ‘Ne voliš dečke‘.

Ova uigrana rock četvorka donosi odličan glazbeni koktel za sve prilike i situacije u vašim životima kroz 10 novih pjesama koje su “fino zapakirane” u albumu ”Sedmo nebo”. Tekstove i glazbu i na svom drugom albumu opet potpisuju svi jer takva je sudbina Rezervi – niti jedan se ne ističe već vrijedno trenira i čeka svoju priliku da zasja.

Cover za album, koji se konceptualno i estetski nastavlja na covere za EP ”Evo Rezerve” i njihov hvaljeni album ”Ravno u zamku”, radio je umjetnik Duje Medić.

Za ovaj album Rezerve su odlučile zbiti redove i nakon godina života u odvojenim gradovima, svi su napokon na okupu u Makarskoj. Dok su na prošlom albumu dio materijala snimili u svom studiju Dr. BRE u Tučepima, a dio u RSL-u u Novom Mestu, ovog puta su snimanje kompletnog materijala odlučili odraditi u svojim Tučepima, dok je mix i snimanje albuma odlično odradio bubnjar Rezervi Tomislav Miladinović.

Mastering albuma su prepustili dugogodišnjem prijatelju i suradniku, nagrađivanom i poznatom producentu Pavlu Miholjeviću koji se Rezervama pridružuje prvi put nakon njihovog nastupnog EP izdanja ”Evo Rezerve”.

Što se gostiju na albumu tiče valja svakako istaknuti Johna iz Morta koji se sa svojom savršenom “rašpom” pridružuje Rezervama na najžešćoj stvari s albuma imena ‘Rudnik‘. Kao gost tu je i multiinstrumentalist Danko Krznarić koji je ostvario brojne glazbene suradnje na sceni, a trenutno dijeli pozornicu s Miletom Kekinom i Songkillersima. Album je snimljen za kuću Dallas Records. (izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika