Makarske Rezerve pozivaju na glasanje za Podstanara!

Nominacija na konkursu za Muzzik Video Awards, MVA 22.23 u kategoriji za Najbolji pop video

 

Pjesma makarskih Rezervi, "Podstanar", povela nas je svojevremeno na emotivno putovanje u neka bolja, prošla vremena djetinjstva kad je vaš osjećaj života bio energičniji i potentniji, dani su bili ispunjeni avanturama odrastanja, a ulice pružale iskustvo otkrivanja novih svjetova.

Videospot za ovu numeru je zabavan, maštovit te prati nostalgičnu notu priče o odrastanju. Ulice njihova djetinjstva oživio Milan Latković, autor većine njihovih spotova.

 

 

„Milan od početka razumije našu priču, a iz nekog razloga savršeno doživi i naše pjesme. Tehnički, on je dio benda, sviđalo se to njemu ili ne. Ono što mi ne uspijemo do kraja objasniti kroz glazbu, Miki skroji u videu. Nama nedostaje to ludovanje po ulicama, vožnje biciklom i ostali neredi koje nosi odrastanje pa nam je Milan taj svijet i stvorio. Imamo osjećaj da djeca danas manje maštaju, a više su vezana za mobitele i virtualnu stvarnost. Ovo je pjesma o bajkama, a mi smo imali sreću da smo skupili bajkovitu ekipu: ovo je najbolja glumačka postava u Hrvatskoj“ rekle su Rezerve o ovom spotu.

To su sve razlozi zbog kojih je ovaj spot Rezervi, koji se inače svrstavaju u post-punk grupe, ovaj put nominiran u kategoriji konkursa za Muzzik Video Awards MVA 22.23 za Najbolji pop video.

Dakle, glasajte za Rezerve!

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika