Predstavljamo pobjednike: Najbolja MONTAŽA u spotu - FRIED TV za spot FUNK SHUI – MAGLA

Video spot jedinstvenog u regionu makedonskog benda FUNK SHUI pod naslovom MAGLA, publika i žiri konkursa Muzzik Video Awards - MVA 22.23 izglasali su za video sa najboljom MONTAŽOM, u veoma jakoj konkurenciji.

 

Makedonski sastav Funk Shui početkom 2022. godine, najavio je novi album objavljivanjem još jednog singla. Reč je bila o pesmi „Magla“ koju pratio i video spot.

Video je objavljen u veljači 2022., netom poslije razornog zemljotresa koji je pogodio veliku oblast Sirije i Turske i narodu već teško razorenom ratom, doneo dodatne žrtve i patnju.

Evo saopštenja grupe Funk Shui povodom objavljivanja spota:

„Ovu pjesmu s tugom posvećujemo narodima pogođenih zemalja.

Dolazeći iz Skoplja, grada koji je nakon razornog potresa obnovljen globalnom solidarnošću, gdje su se istočni i zapadni svijet ujedinili za ponovno rođenje grada, ne možemo ne suosjećati, suosjećati i moliti se za Tursku i Siriju.

Šaljemo ovu pesmu, i sve što ona sa sobom nosi, ka istoku, u znak na razumevanje saučešče sa sirijskom i turskom narodu“ navodi se u saopštenju benda.

Za spot su se pobrinuli, a time su i zaslužni za ovogodišnju MVA 22.23. nagradu za Najbolju montažu u video spotu, FRIED TV a u okviru te kuće Đorđe Jovanović, Vuk Tatalović i Josip Modli.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika