Mama care je nova rock poslastica grupe Donkey Hot

Singlom se najavljuje album – prvenac ove izuzetne grupe

 

Donkey Hot je rock 'n' roll band koji postoji od 2014. godine, a članovi benda su: Vili Gobac na vokalu, Mihovil Burek na gitari, iza bubnjeva se skriva Hrvoje Dizdar, na klavijaturi je Marijo Dujmić i na basu je Doris Mihaljević. ''Bend je u zadnjih devet godina postigao ništa, tako da se ne nadaju ničemu. Uspjeh nam se još nije dogodio i za njega ćemo možda morati pričekati i par života.'', kažu članovi benda. Ipak, upravo je izašao singl „Mama Care“, koji će se naći na popisu pesama debitantskog albuma koji izlazi u maju pod okriljem Dallas Recordsa.

 

Donkey Hot, Foto: YT printscreen

 

Donkey Hot i Dallas Records nisu neznanci, bend je pod njihovom etiketom već izdao dva singla, „Chuzuki“ i „Kineski restorani“. Treći singl najavljuje album, a pesma zvukom otkriva da će album biti žešći od prethodno objavljenog materijala. Članovi benda su ljubitelji visokoenergetske muzike, stoga se može očekivati da materijal koji će izaći, neće zaostajati žestinom – kako singlovi, tako i album.

 

Donkey Hot, Foto: YT printscreen

 

Vili kaže da je odmah znao da će 'Mama Care' biti singl koji mora imati i popratni video spot. Obratio se Frani Pamiću, koji je predložio režijsko rješenje, a bend ga je odmah suglasno i s oduševljenjem odobrio. Spot je sniman u ogromnom novom studiju rentala CineCro, a osim Vilijeve mame, Deane Gobac o kojoj je pesma, pojavljuje se i Skummy Pete koji je odradio prvi ikad drifting u RH za potrebe snimanja muzičkog spota u zatvorenom prostoru. (Izvor: promo)

Grupa Donkey Hot je sa svojim fenomenalnim spotom za pesmu Kineski Restorani bila u najužoj konkurenciji na konkursu za Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji za Najbolji video novog izvođača.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika