The Bastardz & Zdenka Kovacicek - Mama Funky

Vrhunska pevačica našla se s sjajnom ekipom muzičara i napravili su baš pravi hit

„Mama Funky” je nova pesma hrvatske grupe The Bastardz u kojoj se funk legendama pridružila neponovljiva Zdenka Kovačiček, saopšteno je iz Aquarius Recordsa.

„Ubojiti” funk groove iza kojeg stoje Damir Šomen na bubnju i Alen Sveto na basu, uz ostatak stalne ekipe, Gojka Tomljanovića na klavijaturama, Yweka Ivicu Premelča na saxu, pevačicu Tashu Natašu Petrić i Jexa na gitari, klavijaturama i rap vokalu, savršena je platforma za Zdenkin sjajni vokal u ulozi “Mame Funky”, navodi se u saopštenju.

 

Bastardz i Zdenka Kovačiček, FOto: YT printscreen

 

„Ideja o duetu sa Zdenkom postoji već duže vrijeme, ali su se tek nedavno stvari „poklopile” i rezultat je pred nama. ‘Mama Funky’ je najnovija pjesma grupe Bastardz u kojoj se kao glavni vokalni solista pojavljuje Zdenka Kovačiček, prava ‘Mama Funky’! S obzirom na vrstu muzike kojom se bavimo i Zdenka i mi, bilo je samo pitanje vremena kad će se realizovati neka ssradnja”, ispričao je šef  Bastardza, Zoran Jex Jaeger.

„Sa njima sam sarađivala davne 2000. godine kada sam pobijedila na Zagrebačkom festivalu pa smo u nekoj odličnoj jazz varijanti svirali ‘Vrati se u moje dane’ i još neke druge stvari. To je zapravo grupa koja oduvijek njeguje taj svoj prepoznatljivi stil, a to je funk, jazz/rock, funky/rock. Vrhunski muzičari koji čine grupu The Bastardz još uvijek su u vrhu svog stvaranja, u vrhu kvaliteta i zato mi je ta saradnja posebno draga”, izjavila je Zdenka Kovačiček.

„Mama Funky”, kao što i samo ime govori, prava je funk poslastica koja grooveom mami na ples.

„Jex je napisao odličnu stvar koju je idealno prilagodio meni. Ima dobar groove i baš je prava funky stvar za disko klubove, uz nju će se moći odlično plesati”, dodala je Zdenka. (Izvor: Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika