Pevačica i plesačica Noelle ima novu pesmu koja je već hit

Posle pohoda na radio-stanice, kreće u osvajanje s video-spotom

Posle velikog uspeha koji je postigla s singlom "Bye Bye" koji se već tri nedelje zaredom nalazi na 1. mjestu oficijelne top liste HR TOP 40, Noelle je upravo objavila atraktivan video spot.

Ovu priču Noelle je ispričala na zanimljiv način kombinujući ples i glumu te tako pokazala i dramski talenat. Iako nije primljena na Doru, Noelle se nije razočarala. S optimizmom gleda napred i zajedno sa svojim autorsko producentskim timom Hit Factory već priprema novi singl. Za pesmu "Bye Bye" Noelle uskoro planira da izbaci i remix verziju koja će biti pravo osveženje, a radi je poznati producent Zvonimir Dusper Dus. Materijal je objavljen za kuću MENART.

 

 

Noelle, Foto: ShowBuzz

 

"Video spot za pjesmu 'Bye Bye' je konačno vani i nadam se da će ga publika isto tako dobro prihvatiti. U spotu sam pokretom i gestom pokušala naglasiti dramatiku priče koja prati pjesmu. Raskid ljubavne veze je nešto s čim se može poistovjetiti gotovo svatko. Ne postoji toliko jaka veza koja može opstati i preživjeti neslaganja i različite karaktere. U početku zbog zaljubljenosti prelazimo preko problema sve dok ne postanu toliko veliki i doslovno nepremostivi. U tom trenutku moramo donijeti važnu odluku: trpjeti i dalje ili partneru koji se prema nama ne odnosi na jednak način reći 'Bye Bye'. Mislim da je to ipak puno bolja i pametnija opcija. Što prije dođemo do te spoznaje, to bolje za nas. Uvijek je dobro krenuti dalje, zaboraviti sve što je bilo loše i okrenuti novu stranicu u životu.

Iako bi mi bilo drago da nastupam na Dori, nisam razočarana. Upravo suprotno, u neku ruku sam to doživjela kao olakšanje. Moj trenutni život je pravi mali kreativni kaos u kojem gotovo da i nemam trunke slobodnog vremena, a kamoli dodatnog vremena kojeg bi morala pronaći i izdvojiti za pripremu i uvježbavanja nastupa za Doru. O čestim putovanjima i promociji pjesme da i ne govorim. 'Bye Bye' je već treći tjedan zaredom na 1. mjestu službene top liste HR TOP 40 i to mi je sasvim dovoljna satisfakcija. Mislim da je to ipak najbolji pokazatelj kvalitete i uspješnosti neke pjesme, vrijedniji od bilo čega, pa i od nastupa na Dori“, rekla je vedra i uvek nasmejana Noelle. (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika