Tišine su samo jedan od najnovijih spotova koje možete odgledati, uz mnoga druga izuzetna ostvarenja regionalne produkcije, ako skinete MUZZIK FM aplikaciju i pretražite nepregledno more vrhunskih ostvarenja na TV kanalima MUZZIK, SENSE, ZZTV i drugim

Tišine na MUZZIK FM

 

Jedan od natjecatelja na ovogodišnjoj Dori, festivalu koji je bio odskočna daska za odlazak na Eurosong, jedan od najzanimljivijih i najintrigantnijih sudionika bio je svakako eugen.

Eugen Stjepan Višić, poznatiji kao eugen, na pitanja novinarke portala Glorija u vezi sa snimanjem spota za pjesmu Tišine, rekao je: “Bilo me strah da se ne prehladim jer smo radili duga noćna snimanja usred zime, a nosim samo tanku prozirnu majicu i kaput” rekao je eugen nakon snimanja videospota za pjesmu "Tišine" s kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori. Kako je ispričao cijeli video uradak je sniman na otoku Pagu." Nije bilo lako snimiti zahtjevan spot pa je samo snimanje na paškoj buri trajalo više od 13 sati u hladnim siječanjskim uvjetima", govori eugen. Spot je minimalističan i stilski obogaćen kreacijama poznatog dizajnerskog dvojca brenda Klisab.

Neki od umjetnica i umjetnka koji su radili na ovoj pjesmi i spotu su:

Tekst: eugen

Glazba: Anya G, eugen

VIDEO:

Produkcija: Lockroom

Scenaristica i redateljica: Hani Domazet

Koscenaristica: Vedrana Vukojević

Direktor fotografije: Urh Pirc

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika