Predstavljamo pobjedničke spotove: Najbolji ROCK video - Noviot Početok aka The Beginnings i Црно-бело / Black-white

Gledaocima Muzzik TV i Muzzik FM, kao i žiriju konkursa Muzzik Video Awards - MVA 22.23. veoma se svideo ovaj video i energija kojom zrači pa su mu dodelili  nagradu za Najbolji ROCK video

 

Noviot Početok aka The Beginnings je jedan od najdugovječnijih pank rok/melodičnih hardkor bendova iz Severne Makedonije, osnovan 2002. godine, uglavnom poznat po svojim eksplozivnim nastupima uživo.

Do sada je bend objavio 6 albuma na svom maternjem, makedonskom jeziku i imao nebrojene nastupe širom Evrope. Alternativno, kao „The Beginnings“ objavili su jedan album 2018. sa svim najboljim pesmama prevedenim na engleski. Sada koriste oba imena za različita izdanja.

Posle objavljivanja dva audio singla, video singl pod nazivom „Crno-belo / Black-white“ sa šestog po redu albuma naziva „Endles Endeavors“ je taj koji je gledaocima i slušaocima MUZZIK TV-a bio toliko zanimljiv da su mu dodelili nagradu za najbolji ROCK video na konkursu MVA 22.23. koju dodeljuje MUZZIK TV.

Postavu ove grupe čine:

Fitz, vokal i gitara (od 2002.), Fat Cacko, gitara i vokal (od 2005.), Ile, bubnjevi (od  2015.), Ace, bass (2007 – 2012; od 2018.) i Emil, gitara(od 2017.)

Što se tiče video spota, na  njemu su radili: Režija: Filip Tasevski - Fitz & Mario Stankovikj, kamera: Stefan Rajhl i graphic art: Filip Tasevski – Fitz.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika