Vinko & Talvi Tuuli predstavljaju Vrijeme

U  spotu se pojavljuje i zvezda TV serije  Crno-bijeli svijet

 

Nakon kratke pauze, stiglo je  „Vrijeme" hvaljenog i talentovanog Vinka Ćemeraša i njegovog benda Talvi Tuuli. Dallas Records tako je dobio još jednu muzičku uzdanicu - Vinko je, nakon dobivenog Porina za najbolji album rock glazbe "Na putu" i brojnih drugih nagrada, svoju muziku poverio upravo njima.

Pobednik zadnje sezone showa "The Voice", osim što marljivo svira s Talvi Tuuli, aktivno radi i na drugom studijskom albumu među kojima će se naći i novi singl "Vrijeme“ na kome Vinko i ovaj put stavlja svoj autorski pečat potpisujući glazbu i tekst, a za producentskim pultom našao se Srđan Sekulović Skansi, koji osim produkcije potpisuje i aranžman s Talvi Tuuli.

„I najbolje skriveni osjećaji u nama dočekaju površinu. Ova pjesma je baš o tim osjećajima. Vjerujem da teškim ili tamnim mislima dajemo svjetlo samim razotkrivanjem istih. Idealno mjesto, idealna osoba i najveće borbe unutar nas padaju bez ikakvih pravila. Sve to vrijeme donese, a sretan sam jer je ovo ‘Vrijeme‘ iskorišteno‘‘, kaže Vinko o samoj pjesmi.

 

Vinko & Talvi Tuuli, Foto: Facebook official grupe

 

Kadrove spota snimio je i režirao Filip Gržinčić (Gržinčić Creative Visuals), vlasnik nekoliko Porina, koji je tekst pesme idealno pretočio u vizualni identitet iste. U spotu s Vinkom glumi i Kaja Šišmanović, talentirana redateljka i glumica koju smo imali priliku da vidimo u brojnim projektima među kojima je i uloga u seriji „Crno-bijeli svijet“, a njen dokumentarac „Kak‘ je doma?“, nastao na radionici dokumentarnog filma Slobodna Zona Junior 2012., osvojio je Posebna priznanja žirija festivala ZagrebDox, Liburnia Film Festivala i Grand Prix Four River Film Festivala.

U spotu glume poznati koreograf Alen Sestarić, Lana Čleković, Jelena Đukanović i Petra Hajduk - Zagrepčanka s londonskom adresom, poznata plesačica koja je imala čast da nastupa s najvećim svetskim zvezdama poput Robbieja Williamsa, Cheryl Cole, Sama Smitha, Due Lipe, Lady Gage i brojnih drugih poznatih lica.

Vinko ima samo reči hvale i pozitivno iskustvo o celom procesu snimanja spota: „Prvi susret s Gržinčićima bio je jako zabavan. Super ideje i jako brza realizacija istih. Drago mi je što su baš Filip i Slađana započeli ovu našu novu stranicu. A Kaja je čudo! Nisam razmišljao tijekom snimanja hoću li ja to moći, nego sam zapravo uživao. Jako lako i zabavno je snimati spot kad imate profesionalne glumce, a mi smo imali na svu sreću Kaju. Veliko hvala i plesačima koji su plesom/pokretima te velikim iskustvom davali upute i učinili da spot bude savršen‘‘.

Predstavljanjem novog singla i videospota Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli najavljuju i svoj zagrebački koncert koji će se održati u Melinu, u petak, 03. ožujka 2023. (Izvor: Jutarnji List)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika