Nedeljni izbor – ono što nije ušlo u muzičke vesti

Šta nam je sve (između ostalog) bilo zanimljivo u poslednje vreme

Evo, za promenu, malog muzičkog izbora spotova i pesama koje su nam se učinile zanimljive i zabavne a nismo se oko njih dovoljno potrudili pa da ispadnu vesti

 

Međunarodna pop senzacija i nominovana za Grammy nagradu, JAIN, predstavlja svoj novi singl "The Fool" zajedno sa muzičkim spotom. Ovo je prva novina nakon njenog drugog albuma Souldier, broj 1 u Francuskoj i njenog debi albuma Zanaka koji je prodat u više od milion primeraka širom sveta.

 

 

Amy Renee Heidemann Noonan, profesionalno poznata kao Qveen Herby, američka je reperka, pevačica i tekstopisac. Rođena i odrasla u Sjuardu, Nebraska, prvo je stekla slavu kao deo muzičkog dua Karmin, sa kojim je objavila dva studijska albuma.

 

 

Kerala Dust je grupa osnovana u Londonu 2016. Odrastajući uz zvuke grupa CAN, The Velvet Underground i Toma Vaitsa, bend kombinuje te različite uticaje psihodeličnog roka, bluza i tehna.

 

 

Unknown Mortal Orchestra je novozelandski psihodelični rock band formiran u Oklandu, prvenstveno sastavljen od pevača, gitariste i tekstopisca Rubana Nielsona i basiste Jakea Portraita. Bend se trenutno radi u Portlandu, Oregon, a osnovan je 2010. godine.

 

 

Kathy Yaeji Lee, profesionalno poznata kao Yaeji, američka je pevačica, di-džej i producent sa sedištem u Bruklinu, Njujork. Njen stil spaja elemente house muzike i hip-hopa sa blagim, tihim vokalom pevanim na engleskom i korejskom.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika