Nedeljni izbor – ono što nije ušlo u muzičke vesti 2

Šta nam je sve (između ostalog) bilo zanimljivo ove sedmice

Evo malog muzičkog izbora spotova i pesama koje su nam se učinile zanimljive i zabavne ove radne nedelje, a nismo se oko njih dovoljno potrudili pa da ispadnu vesti:

 

Oliver Tree & David Guetta - Here We Go Again

David Guetta se ujedinjuje sa Oliverom Treeom na novoj, melodičnoj dance pop numeri „Here We Go Again“. Nakon dugog niza saradnji koje su, svako u svom domenu, ostvarili i Olivera Tree i David Guetta, uključujući KSI, Robina Schulza i Bebe Rexha, ovaj dvojac je sjajno odradio ovu zajedničku stvar.

 

 

ITCHY - THOUGHTS & PRAYERS

Naši omiljeni Nemci iz punk rock univerzuma, ITCHI predstavljaju „Thoughts & Prayers“, drugi singl sa njihovog predstojećeg albuma „DIVE“. Thoughts & Prayers” se lirski bavi centrima moći koji se sve više i više pomeraju udesno širom sveta, gde korupcija, rasizam, lobiranje, društvena nepravda i politički neuspeh dolaze i odlaze. Na zabavan i ciničan način, ITCI se obračunava sa političkim liderima našeg vremena.

 

 

Sparks - The Girl Is Crying In Her Latte - Starring Cate Blanchett

Pop-rok veterani, Sparks, za svoj novi muzički spot „zaposlili“ su jednu od najtalentovanijih glumica koje je svet ikada video, Cate Blanchett, dvostruku Oskrovku i naterao je da radi ono što drugo po redu najbolje zna da radi - da pleše!

 

 

Theo Katzman - She's In My Shoe

Teo Kacman je američki multiinstrumentalista, pevač, tekstopisac i producent koji živi i radi u Los Anđelesu. Njegov muzički stil je spoj popa, jazza, funka i indie rocka. Član je funk benda Vulfpeck i doprineo je radovima nekoliko umetnika kao tekstopisac i producent.

 

 

Run Away From the Sun (Unofficial Clip) – VV

Ville Hermanni Valo, poznatiji kao Ville Valo je finski pevač, tekstopisac i muzičar. Najpoznatiji je kao vodeći vokal gotik rok benda HIM. Rođen i odrastao u Helsinkiju od majke Mađarice i oca Finca, Valo je karijeru započeo svirajući bas i bubnjeve u raznim bendovima a svetsku slavu je stekao pevajući pesmu Summer Wine u duetu sa Natalijom Avelon.

 

 

NF – MOTTO

MOTTO je drugi singl sa 5. studijskog albuma NF-a, HOPE. Ova pesma predstavlja njegova nova „verovanja“ i „ideale“, nakon prvog singla „HOPE“, koji prikazuje NF kao onoga koji konačno kontroliše svoju karijeru.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika