Natali Dizdar stiže s novim hitom

Posle Zadnjeg dana ljeta tu je Ocean

Posle hita „Zadnji dan ljeta“ koji je obeležio prošlu godinu, Natali Dizdar sprema se za još jedno osvajanje publike i radijskog etera novom pesmom Ocean. I ovog puta, kao saradnike je izabrala proverenu ekipu iz benda Porto morto, Roka Crnića i Hrvoja Klemenčića koji potpisuju ovu himnu slobode.

“Pjesma je nastala iz dobre vibre što se osjeti već a prvim zvižducima. Zapravo je ‘dobar vibe’ i bio njen prvi naziv. Nastavlja se na priču posljednjeg singla “Zadnji dan ljeta”, a meni je posebna jer je dio projekta u kojem jako uživam.” – otkrila nam je Natali.

Pesma izlazi uoči Dana žena, jer simbolički, kako objašnjava Natali prenosi poruku osnaživanja, slobode, neopterećenosti.

 

Natali Dizdar, Foto: YT printscreen

 

„Moja ljubav je slobodna, poruka je koja se ponavlja u pjesmi i koja zapravo prelazi granice onoga što je bilo, što je, i što će se eventualno dogoditi. Kada volimo onda smo slobodni, bez obzira u kakvoj ljubavnoj priči se nalazimo. Pa i onda kad to možda zaboravimo. U toj slobodi lezi naša snaga i ujedno ranjivost, a mislim da je upravo to poruka koju prenosi ova pjesma. Ona je zapravo univerzalna ali nosi jednu njeznu žensku empancipiranu energiju.” – objašnjava Natali.

Ispred Natali je puno posla jer je sebi zadala veliki zalogaj kao zadatak: dovršava dva EP-a koji će već na jesen izaći u sklopu vinila.

“Nakon prošlogodišnjeg izlaska EP-a projekta BETI, u studiju sam završila još jedan koji će se naći na A strani vinila. B stranu sačinjavat će pjesme koje završavam s dečkima iz Porto morta. A i koncerti su lagano već krenuli. Imali smo romantični susret s Dubrovnikom u kazalištu Marina Držića za Valentinovo, a sljedeći su na redu Knin, Zagreb, Petrinja, Čakovec, Rijeka, Osijek. Ali o tome više uskoro” Rekla je Natali. (Izvor: Journal)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika