Sa Izvora - Repetitor

Na prošlogodišnjem konkursu za MVA 2K21 nagrade oni su bili nominovani u čak 5 kategorija za video Kroz vetar: za rock video, montažu, režiju, kameru i najbolji video!

Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi video spot za singl »Sa izvor« četvrti po redu sa poslednjeg albuma »Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji« (Moonlee Records, 2020.) 

 

Aktuelni spot za pesmu 'Sa izvora' režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima  već sarađivao i snimio spot za pesmu »Kroz Vetar«. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma. 

 

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. Posebnu notu ovom spotu dao je Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.  

 

Repetitor, Foto Filip Tasic

 

 

Ovaj video spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

 

Sledeći koncert Repetitora je na »Kontakt konferenciji« u Beogradu, gde će sa gostima Ministranti nastupiti u subotu, 25.3. u sali Amerikana Doma omladine.

Na prošlogodišnjem konkursu za MVA 2K21 nagrade oni su bili nominovani u čak 5 kategorija za video Kroz vetar koji je takođe režirao Nikola Stojanović: za rock video, montažu, režiju, kameru i najbolji video u celini!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika