Ritam Nereda poručuje „Lomi! Mene to ne boli!“ 

Jedan od najbeskompromisnijih domaćih sastava postoji od 1987. godine

 

Veliki diskografski povratak, grupa Ritam Nereda najavljuje objavljivanjem novog singla pod nazivom „Lomi“.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji postoji od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim pank, metal i hard core zvukom.

Nakon skoro deset godina od poslednjeg studijskog albuma, Ritam Nereda će uskoro objaviti deveti studijski album pod nazivom „Novo doba“ – najsnažniji i najreprezentativniji u svojoj dosadašnjoj diskografiji.

Izlazak albuma najavljuje nova pesma „Lomi“. Ritam Nereda agresivno i bez zadrške, vrlo direktno govori o pružanju otpora do kraja. O neodustajanju bez obzira na fizičku ili verbalnu brutalnost. Kakva god ta brutalnost bila – nasilna je i tome se bend suprotstavlja svom snagom jer nema šta da izgubi.

Objavljivanjem albuma „Novo doba“ izdavačka kuća Mascom se pridružuje globalnoj manifestaciji „Record Store Day 2023“, što ovom izdanju dodatno daje na značaju. Izdanje će izaći 22. aprila upravo na „Svetski dan prodavnica ploča“.

Singl „Lomi“ objavljen je digitalno i od 24. marta je dostupan na svim striming servisima a odličan video spot pogledajte na Mascomovom YouTube kanalu.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika