MIKI SOLUS - Michael Scott

Srećni Beograđani i Novosađani imaće mogućnost da ovog muzičara čuju i vide uživo 6.4. u beogradskom Kulturnom centru GRAD i 7.4. u novosadskom C K13

 

Miki Solus, hrvatski muzičar, pevač i autor; svira rap, šansone i jazz. Nastupa na klaviru. Do danas je snimio pet LP albuma, tri EP-a i jedan album uživo. Takođe se bavi komponovanjem muzike za pozorišne predstave. Eto, to je sve ono što bi se o njemu moglo reći ako ozbiljno pristupate materiji, međutim, ono što se iz tih reči ne vidi je da se radi o verovatno jednom od najduhovitijih autora u regionu, izvođaču par excellence, čija je svaka pesma i video jedan skroz dobar performans.

Kada se radi o najnovijem Mikijevom albumu koji nosi naziv "Najbolji su pjevači bez sluha", već smo pisali o dva spota skinuta s njega, "Mala riba" i "U makedonskom resotranu". Pesma "Michael Scott" je takođe jedan od bisera s ovog albuma, a o njoj je sam autor svojevremeno, u intervjuju sajtu "Sound Guardian", rekao:

"Moja omiljena pjesma s albuma je »Michael Scott« jer, osim što sam napisao pjesmu o svom omiljenom televizijskom junaku, pokušao sam u pjesmi prenijeti emociju koju inače ne nalazim u svojim pjesmama; nadam se da će svi fanovi serije »The Office« uživati u pjesmi, a ostale možda upravo pjesma potakne da pogledaju seriju i saznaju o kome ja to pjevam."

Obzirom da je nekog autora najbolje upoznati i razumeti tokom živih nastupa, srećni Beograđani i Novosađani imaće mogućnost da ovog mladog muzičara čuju i vide 

6.4. BEOGRAD - Kulturni centar GRAD

7.4. NOVI SAD - (C K13) 

Evo eventa pa nemojte propustiti super događaj! Usput, odslušajte, da se spremite, ne samo poslednji nego i mnogobrojne prethodne objavljene radove, ima tu svega i svačega jako, jako zabavnog.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika