Miki Solus je bio u makedonskom restoranu

Čista zabava su ova pesma i spot a obavezno preslušajte i album!

Letos smo pisali o pesmi "Mala riba" ovog neverovatno duhovitog i simpatičnog zagrebačkog kantautora, o kome na Wikipediji može da se pročita sledeće: "Miki Solus je hrvatski glazbenik. Svira rap, šansone i jazz. Nastupa na klaviru. Do danas je snimio četiri dugosvirajuća albuma, tri EP-a i jedan album uživo. Također se bavi skladanjem glazbe za kazališne predstave." 

Miki je pre dva meseca objavio novi album NAJBOLJI SU PJEVAČI BEZ SLUHA i s njega singl pod nazivom "U makedonskom restoranu" i nama uopšte nije jasno kako smo mogli da preskočimo taj događaj, pa ovog puta nepravdu ispravljamo.

 

Miki Solus, Foto: YT printscreen

 

Na pesmi su radili: Muzika/tekst: Miki Solus, Aranžman: Miki Solus/ Frane Visković/ Ivan Strahija/ Silvio Pasarić, Produkcija: Silvio Pasarić @ Sipa Music studio, Bas i prateći vokal: Frane Visković, Bubanj i prateći vokal: Ivan Strahija, Ukulele, gitara, klavir: Miki Solus.

 

Kameru i montažu potpisuje Dinko Čvorić - Doringo a scenario i režija zasluga su Mikija Solusa.

Materijal je snimljen za kuću Menart/Sipa music/Fayo music

Ova stvar je, naravno, opet, potpuno neodoljiva, mešavina je svega i svačega i na prvo slušanje ulazi u glavu, odakle dugo ne izlazi.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika