FOO FIGHTERS - Rescued je singl s novog albuma

Novi album, pod simboličnim imenom “But Here We Are”, stiže 2. juna

Godinu dana od zapanjujućeg gubitka, smrti bubnjara Taylora Hawkinsa za vreme turneje benda, ličnog preispitivanja i gorko-slatkih posveta, Foo Fighters se vraćaju albumom čiji naslov ukratko sumira njihovo sadašnje osećanje: “But Here We Are” (Roswell Records/RCA Records).

Brutalno iskren i emocionalno sirov odgovor na sve što je grupa pretrpela, "But Here We Are", je svedočanstvo o lekovitosti muzike, prijateljstva i porodice. Hrabar, oštećen,ali nepokolebljivo autentičan, budući album otvara prvi singl, prigodno naslovljen, "Rescued", na koji se nastavlja narednih devet pesama u kojima se smenjuju bes, tuga, spokoj, prihvatanje i bezbroj tačaka između.

Greg Kurstin i Foo Fighters potpisuju produkciju albuma koji je u isto vreme i jedanaesti album po redu, ali i prvo poglavlje novog života grupe. Zvučno, “But Here We Are” vuče na naivnost debi albuma koji su Foo Fighters objavili 1995.godine, ali ga sada, podstaknuti decenijama zrelosti i dubine, iznose  braća koja su pronašla utehu u muzici koja ih je okupila pre 28 godina i koja im kroz nove pesme  terapeutski omogućava nastavak života.

 

Redosled pesama sa albuma “But Here We Are”:

Rescued

Under You

Hearing Voices

But Here We Are

The Glass

Nothing At All

Show Me How

Beyond Me

The Teacher

Rest

 Vratili su se i tako je dobro što su tu!

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika