Funk Shui kaže FU_K SHUI

Stigao novi spot za pesmu s albuma Никогаш Пак!

 

Posle nepodnošljivo dugog čekanja (ako zanemarimo, istina odličnu pesmu Magla, objavljenu povodom tragičnih događaja u Turskoj i Siriji, koja se takođe našla na albumu) omiljeni makedonski bend Funk Shui grunuo je iz sve snage s novim albumom s koga je skinuta pesma FU_K SHUI.

Pobednici pretrošlogodišnjeg konkursa AMVA 2020 u kategoriji za NAJBOLJI FUSION VIDEO s pesmom i spotom Meteori i prošlogodišnjeg MVA 2K21 u kategoriji NAJBOLJA KAMERA u video spotu za Ne vreme, ovaj vrhunski makedonski bend iskoristio je prošlu godinu da održi koncerte širom Evrope. Sada su se vratili na velika vrata sa albumom pod nazivom “Никогаш Пак” sastavljenim od 11 pesama i ovim upravo objavljenim singlom za pesmu pod rednim brojem 11.

 

Funk Shui, Foto: YT printscreen

 

Što se (odličnog) spota tiče, u njemu kameru i kolor korekciju potpisuje Gjorgi Vacev a montažu Mihail Namichev i Gjorgi Vacev.

Pesme na novom albumu su (tako kako piše, malo ćirilica, malo latinica): 1. МЕТЕОРИ, 2. МАГЛА, 3. Nebo, 4. ВЕТЕР, 5. Rodenden, 6. Nikogash Pak, 7. НЕ ВРЕМЕ (feat. Вера Љубојна), 8. Krug, 9. Chaj, 10. КРИК i 11. FU_K SHUI

Slušajte Funk Shui, oni su zaista nešto sasvim, sasvim drugačije.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika