Proljeće Zemba Latife

Ovaj muzičar trenutno s ekipom radi na novom albumu koji nosi ime “Mars"

 

Zembo Latifa, jedan od finalista prošlogodišnjeg konkursa za Muzzik Video Awards MVA 2K21 u kategoriji za najbolji EDM video zajedno sa Full Ferryjem i Brunsom Layom - One Night, sada je, posle singlova “Loše stvari” i “Bar za dan”, Zembo Latifa objavio najnoviju pesmu i spot “Proljeće”. Ovim singlom Zembo Latifa  najavljuje svoj drugi studijski album “Mars”, nasljednika “Venere” (2020.) koja ga je prikazala kao jednog od veoma peerspektivnih regionalnih mladih muzičara.

“‘Proljeće’ ima taj dobar vibe kada se sve ponovo budi, sve izlazi iz neke zimske uspavanosti i ponovo kreće živjeti punim plućima. Od tuda proizlazi veseli vibe ove pjesme. Nažalost, ovo moje ‘Proljeće’ ipak metaforično govori o nekom emotivnom tranzicijskom periodu. Priželjkujemo svi mi nekad to proljeće, ali dok zima traje, bolje je ne saditi ruže u vrtu”, rekao je Zembo.

 

Zembo Latifa, Foto: YT printscreen

 

“Što se tiče nekih planova za dalje, jedino mogu reći da trenutno radimo na novom albumu koji nosi ime “Mars”. Cilj nam je napraviti pjesme koje će se zvukom i tematikom oslanjati na prvi album “Venera”, ali tekstovima i produkcijom, naravno, biti bolji i zreliji. Ne znamo još ni sami kada će album biti gotov niti kako će u kompletu to sve zvučati, ali ako je suditi po ovom prvom singlu mislim da će biti bomba”, rekao je Zembo o svojim planovima za budućnost.

Uz pesmu ide i spot po ideji, u režiji i montaži Luke Matkovića a sve ovo je objavljeno za kuću KALEIDO MUSIC. (korišćen izvor: Glazba HR)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika