Zembo Latifa - CTRL+Z

Na konkursu MVA 2K21, sa pjesmom One Night Zembo Latifa je bio finalista u kategoriji za Najbolji EDM video

 

Zembo Latifa je zagrebački Trap, RnB i Pop izvođač koji je svoju solo karijeru započeo 2020. godine izbacivši debitantski album “Venera”.  Nakon toga uslijedili su hit singlovi “Loše Stvari”, “Bar Za Dan” i “Proljeće” koji su ušli na top ljestvice radio stanica i u Hrvatskoj i u regiji.

2021. godine Zembo uz par suradnika pokreće vlastiti glazbeni projekt “Kaleido Music” u suradnji s diskografskom kućom Aquarius Records. Trenutno kao pod-label surađuju s mladim glazbenicima kojima žele osigurati siguran umjetnički razvoj.

Na današnjoj sceni u kojoj promatramo užurbano razvijanje urbanih žanrova, Zembina se autorska glazba izdvaja jer stavlja naglasak na međuljudske odnose i socijalne probleme. Pjesme su pisane na način da ih svaki slušatelj može razumjeti, no ne gube smisao i poruku. 

  Zembo je ove godine publici najavio drugi studijski album  “MARS”nastupivši na raznim festivalima (EXIT, Sea star, LMF) i mnogim mjestima po Hrvatskoj i ostatku regije.

Sada nam ovaj uspješni glazbenik predstavlja novu pjesmu “CTRL+Z” i kaže: "Pjesma 'CTRL+Z'  je nešto malo drugačije od mojeg klasičnog zvuka. U startu je bila zamišljena kao trap pjesma, ali u procesu smo shvatili da bi htjeli neki neočekivani obrat. I u tom trenu smo se Filip i ja složili da bi se drum’n’bass zapravo jako dobro slagao sa početnom trap idejom”.

 

Zembo Latifa, foto: promo

 

Tekst, kao i u svim svojim pjesmama, potpisuje Zembo, a produkciju, aranžman i mix/master potpisuje Filip Majdak iz Kaleido Music. Uzbudljiv novi zvuk prati jednako uzbudljivi spot koji je osmislio, snimao, režirao i montirao Pavle Kaplanec, Beograđanin s riječkom adresom, suosnivač Studia Impala i dobitnik mnogih nagrada za svoja djela između kojih je i zlato na Cannes World Film Festivalu.

Zembo Latifa je inače na prošlogodišnjem konkursu za Muzzik Video Awards MVA 2K21, sa pjesmom One Night koju je radio sa Full Ferryjem i Brunsom Layom bio finalista u kategoriji za Najbolji EDM video.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika