MUZZIK prati dinamične sportove: predstavljamo Uroša Brkića!

Ovaj vozač je trijumfovao na stazi Lopare - spustio najbolje vreme za neverovatne 4 sekunde!

 

MUZZIK prati dinamične sportove kojima se bave iskreni entuzijasti. Tako od ove sezone, pored basket takmičenja 3x3, pratimo i reli vožnju i našeg takmičara Uroša Brkića koji je MUZZIK ekipi pomogao u mnogim projektima, spotovima, filmovima i bio nam velika podrška.

Srpski automobilista i šampion Uroš Brkić novi je vlasnik rekorda staze „Lopare 2023“ u Republici Srpskoj.

Brkić je ovih dana postavio novi rekord staze, osvajajući srca publike. U impresivnom vremenu od 1:37.050, Brkić je demonstrirao izuzetnu tehniku, preciznost i brzinu, čime je nadmašio predhodni rekord za više od 4 sekunde i postavio nove standarde za buduće takmičare.

 

Uroš Brkić i ekipa, Foto: privatna arhiva

 

Predhodni rekorder bio je u vlasništvu Borisa Miljevića koji je postavio sa formulom 3000 sada davne 2009. godine. Brkić se takmičio u novom prototipu Norma M20F i ovo mu je prvi rekord u novom automobilu.

Događaj koji je bio u fokusu automobilskih zaljubljenika širom Republike Srpske, brdska auto trka „Lopare 2023“, održana je trećeg vikenda maja na stazi dugačkoj 3.150 metara a ovo takmičenje je privuklo brojne vozače iz Republike Srpske kao i goste iz Srbije i Crne Gore. (info: KURIR)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika