Novi serijal MUZZIK Magazina

Od 14. novembra krenula su nova muzička putovanja

Muzzik MAGAZIN, jedinstvena forma muzičkih emisija koja u svakoj epizodi polučasovnih emisija obrađuje neku od zemalja sveta, po izboru naših muzičkih znalaca, ponovo je krenuo da se emituje na Trećem TV programu Radio Televizije Srbije.

Ova putovanja nam približavaju muziku različitih zemalja, kako iz regiona i bliskog komšiluka, tako i iz najudaljenijih krajeva sveta pa ćemo zajedno imati priliku da slušamo i gledamo video spotove novije produkcije svih mogućih žanrova popularnih u tom delu naše planete.

Voditeljke i novinarke Milica i Iva trudiće se da vam približe izvođače i autore koji su najpopularniji u zemljama koje obrađuju a ove emisije moći ćete da gledate premijerno na RTS3 kanalu svakog radnog dana u  od 16 časova i nekoliko repriznih termina.

Na programu RTS3, takođe možete da gledate i našu top listu TOP 20 koja se premijerno emituje svakog ponedeljka od 21:55 i ima nekoliko repriza.

Ova muzička ilustracija nije iz našeg MUZZIK MAGAZINA ali lepo može da dočara putovanje s jednom pesmom oko sveta i kroz različite kulture, pa je zato evo ovde da vas zabavi i osvetli potamneli novembarski dan. Slušamo Clandestino feat Manu Chao - Playing For Change iz serijala Song Around The World.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika