Zoe Kida predstavlja Sunce!

Prepoznatljivog muzičkog, a i modnog stila, Zoe Kida je muzičarka fantastičnih vokalnih sposobnosti koja uživa u pisanju i komponovanju

Posle vrlo zapaženih singlova BEJBI i ŽENA DETE, kantautorka Zoe Kida nam predstavlja dugo očekivani singl SUNCE. Muziku i tekst je napisala Zoe Kida, aranžman Ivan Bambi Mirković, a režiju spota potpisuje Dora Jung.

“U vremenu u kom su lepe vesti slučajnost, statistička greška, u vremenu u kom mračna svakodnevica zatrpava životne radosti, stiže “Sunce”. Sunce” je podsećanje da će sve biti u redu. Sunce je hrana, sreća, ljubav, snaga i pobeda života. Sunce je poruka da postoji nešto veće od naših ovozemaljskih problema, nešto savršenije, čija je neuništiva energija deo nedokučive kosmičke slagalice. Kao iskre te celovite svetlosti, svi odgovori su u nama. Mnogo smo savršeniji nego što mislimo. Šteta, tome nas niko ne uči. Našu suštinu čini harmonija sa prirodom. Intuicija i vera u dobro je naše oružje. Za svakog od nas postoji mesto pod Suncem, za Sunce ima mesta u svakom od nas!” izjavila je Zoe Kida.

 

Zoe Kida, Foto: Aleksandra Pesic

 

Prepoznatljivog muzičkog, a i modnog stila, Zoe Kida je muzičarka fantastičnih vokalnih sposobnosti koja uživa u pisanju i komponovanju. Da je svestrana pokazuje i kroz svoj brend “Žena dete” u kojem dominiraju majice sa natpisima stihova njenih pesama. Sa nestrpljenjem očekujemo njen koncert na ovogodišnjem EXIT festivalu, a do kraja godine će nas obradovati novim pesmama i koncertima. (Info: promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika