Mašinko kaže: Pozovite rapsode

Ovo je prvi singl s najavljenog, šestog albuma “Pozovite rapsode“

 

Zagrebački punk rock sastav Mašinko, već je odavno publici obećao prvi singl s najavljenog, šestog albuma “Pozovite rapsode“, i sada ga je pustio u svijet.

„Pozovite rapsode“ njihovo je novo djelo za koji je miks i master radio Leonard Klaić, dok produkciju uz njega potpisuje čitav bend. Uz pjesmu je objavljen i spot čiju režiju i produkciju potpisuje Marko Nemec, dok je za snimanje i montažu zaslužan Hrvoje Baudoin. Dečki iz benda glavne su zvijezde najnovijeg video uratka.

Pjesmom “Pozovite rapsode” Mašinko nastavlja niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije.

 

Mašinko, Foto: YT printscreen

 

Ako je suditi po kritikama njihova posljednjeg albuma “Danas ću, sutra ću“, “odmjereni, ubojiti i precizni, odlični punk” nastavlja u svom revijalnom tonu, a Mašinko su publici već dali naznake kako će “Pozovite rapsode” zvučati.

Članovi ovog benda su: Marin Šulentić (Šulc) – vokal, Petar Predrag (Perica) – gitara, Lovro Koružnjak – gitara, Andrija Ražnatović – gitara, Srđan Grbić (Srki) - bas gitara i Bojan Horvat (Pitura) – bubnjevi.

Prije nekoliko mjeseci su u Vintage Industrial Baru na samostalnom koncertu osim dobro poznatih hitova odsvirali nekoliko novih pjesama, koje su naišle redom na oduševljenje ekipe pred pozornicom.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika