Mašinko - Skoro pa nešto

Sa upravo objavljenog albuma Pozovite Rapsode stiže novi singl

 

Grupa Mašinko iz Zagreba, Hrvatska, postoje od 2010. i odavno  su se probili u sam vrh hrvatske punk-rock scene zahvaljujući svom duhovitom i upečatljivom punk-rocku, otpjevanom na hrvatskom jeziku.

Svoj četvrdi po redu album Pozovite Rapsode, Mašinko su predstavili pre nekoliko dana u zagrebačkom Dirty Old Shopu.

Zajednička glazba i aranžmani, kao i tekstovi koje naizmjenično potpisuju članovi grupe, tipičan su primjer demokratičnosti u kojoj članovi benda dolaze do zajedničkog cilja. Iskusni suradnici, snimatelji Leonard Klaić i Mark Mrakovčić uspjeli su odlično zabilježiti energiju benda u tonskom studiju, dok zajednička produkcija Klaića i Mašinka svjedoči o "svi za jednog, jedan za sve" strategiji koja u ovakvom slučaju može dati najbolje rezultate.

Grupu čine: Petar Predrag - gitara, back vokal, Lovro Koružnjak - gitara, back vokal, Bojan Horvat - bubnjevi, back vokal, Andrija Ražnatović - gitara, back vokal, Marin Šulentić - vokal, Srđan Grbić - bas, back vokal i Marko Nemec.

Sada vam predstavljamo spot za pjesmu Skoro pa nešto koji je objavljen istodobno s objavom albuma i odlično ga predstavlja.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika